Skip to Content

Az öblítő használata a puhaság eléréséhez

Egy puha ágyban alvó kisbaba
 • Sensitive

  Kényeztesse magát fantasztikusan puha ruhákkal és a Silan érzékeny bőrre való öblítő kímélő, gyengéd illatával! Kifejezetten az érzékeny bőrre kifejlesztve, amellyel megelőzhetjük a bőrirritációt és csökkenthetjük az allergia kialakulásának veszélyét.

Mi lehet jobb a puhaságnál és lágy érzetnél, a szép és ápolt megjelenésnél, vagy akár finom illatánál, amit egy friss mosás nyújthat? Ha egy szállodában töltött éjszaka vagy egy kimondottan házias barátnál történő találkozás felkelti a mosási szokások iránti érdeklődését, eljött az ideje megnézni, mire is képes egy öblítő. Tudja meg részletes útmutatónk segítségével, hogyan használható az öblítő a tökéletes eredmények eléréséhez.

1. Találja meg az öblítőt, amely megfelel igényeinek

Egy nő élvezi, ahogy a frissen mosott ágynemű szárad a szélben

Az igényeinek megfelelő öblítő megtalálása már fél siker – ez lehet roppant egyszerű vagy hihetetlenül nehéz a döntéshozási folyamatától függően. A következő három alapvető kritérium segíteni fog meghozni a döntést. Van, akinek a legfontosabb jellemző az illat. Ha megtalálja az illatot, amely leveszi a lábáról, nyert ügye van. A Silan kínálatában minden illattípus megtalálható, a friss, virágos és érzékeny illatoktól az intenzív aromaterápiás aromákon át a luxust idéző francia illatokig. Talán csak egy szippantásra van szükség, és megtalálja kedvencét. A második fontos szempont a lehetséges érzékenységi problémák figyelembe vétele. Ha olyan ruhát vagy textíliát mos, amelyet kisgyermekek vagy érzékeny bőrű személyek használnak, válassza a Silan Sensitive terméket, amely színezékektől és tartósítószerektől mentes.

2. Az öblítő használata

Ha még sosem használt ilyen terméket, érdemes feltenni a kérdést: mire jó az öblítő? Természetesen a válasz attól függ, hogy mire használja. Már részleteztük a termék működését, röviden: az öblítésre a mosási ciklus végén kerül sor, amikor is a textilöblítő semlegesíti a mosószer okozta feltöltődést és így puhává teszi a textíliát.

3. Az öblítő kimérése

A folyékony termékek olyan flakonban kaphatók, amelyek kupakja mérőeszközként használható. A mennyiség függ a szennyes méretétől, a kívánt puhaságtól és az illat intenzitásától. Több öblítő használatával puhább és illatosabb eredményeket érhet el. 

Öblítők méréséhez használt kupakok és tárolók törölközők mellett
4. Hova kell az öblítőt önteni?

Töltse a kiválasztott terméket az adagoló kupakjába a megfelelő mennyiség kiméréséhez, és öntse a mosógépbe. Az elölről tölthető gépek egy kihúzható öblítőfiókkal rendelkeznek, amelyet egy virág alakú öblítőszimbólum jelöl. Ez általában a fiók előzetes és fő mosási részei között, vagy ezektől jobbra található. A felső töltésű mosógépek a általában egy kis rekesszel rendelkeznek a középső oszlopban. Mérje ki az öblítőt a kupakba és töltse a megfelelő helyre. Az összes Silan öblítő flakonjának hátulján megtalálható az ajánlott felhasználási mennyiség. Olvassa el a mosógép használati útmutatóját az első öblítőhasználat előtt, amennyiben a modell eltér a fent bemutatott szabványos gépektől.

Ennyi!

Amint látható, az öblítő használata egyszerű és egyértelmű. Ellenőrizze a mosógép használati útmutatóját és olvassa el a Silan öblítő utasításait az első használat előtt – újra és újra bele fog szeretni a frissen mosott ruhák illatába.

Kapcsolódó cikkek
 • Tegye illatossá a mosást öblítő segítségével

  Senki sem szeret mosni, de sokkal elviselhetőbb, ha kellemes illat leng minket körbe a mosás, teregetés, vasalás és hajtogatás során. Ha szagos a mosógép vagy a szennyes, esetleg fel szeretné frissíteni a szoba illatát, a Silan-al nem lőhet mellé. Találja meg a legjobb illatú öblítőt az útmutatónk segítségével.

 • 9 ok az öblítő használatára a mosás során

  Az öblítőnek köszönhetően a frissen mosott ruha érintése olyan, mint egy lágy és pihés barátot ölelne át. Emellett hetekre friss és pazar illattal látja el ruháit. Ez két jó ok az öblítő használatára a mosás során. Kattintson ide, hogy megismerje a maradék hetet.

 • Melyik öblítő a legjobb érzékeny bőr esetében?

  Csak azért, mert a bőre olyan érzékeny, mint egy díva, nem ok arra, hogy lemondjon a szépséges, puha és tiszta illatú ruhákról. Így választhatja ki az érzékeny bőréhez leginkább testhezálló öblítőt…