Skip to Content
Vernel Sensitive

Sensitive

Kényeztesse magát fantasztikusan puha ruhákkal és a Silan érzékeny bőrre való öblítő kímélő, gyengéd illatával! Kifejezetten az érzékeny bőrre kifejlesztve, amellyel megelőzhetjük a bőrirritációt és csökkenthetjük az allergia kialakulásának veszélyét. 

Termékelőnyök

A Silan Sensitive öblítőit az Európai Allergiakutató Alapítvány (ECARF) tesztelte és hitelesítette. A kifejezetten az érzékeny bőrűek számára kifejlesztett formula nem tartalmaz színezőanyagot és tartósítószert, így csecsemők és allergiában szenvedők is használhatják. Az aktív összetevőknek köszönhetően a ruhák felülete simább, így azok puhábbak, és nem irritálják a bőrt.

Kövesse a termék címkéjén található utasításokat. Ne hígítsa a Silan terméket használat előtt. 4-5kg szennyes esetén használjon 25 ml-t a puha és illatos mosási eredményért. Extra lágyság és illat eléréséhez használjon 35ml-t. Nagyobb mosási adaghoz (legalább 5,5 kg) használjon 55 ml Silan.

Ez a koncentrált öblítő 97%-ban biológiailag lebomló összetevőket* tartalmaz, és teljesen újrahasznosítható flakonban érkezik.**

A nagy hagyományokkal rendelkező Henkel elkötelezett amellett, hogy csak olyan termékeket kínáljon, amelyek biztonságosságát alaposan tesztelték, és amelyek kompatibilisek az emberi egészséggel és a környezettel. Silan termékeinkhez csak olyan összetevőket használunk, amelyek megfelelnek az EU összes vonatkozó jogi szabályozásának, és amelyeket alaposan teszteltünk az egészséggel való összeegyeztethetőség szempontjából. 

Itt találja termékeink részletes összetevőleírását.

Merüljön el az átláthatóság részlegünkben, ahol további részleteket talál kötelezettségvállalásainkról.

* A  szerves összetevőkkel kapcsolatban - Az OECD 301/302 szerint

**A címke könnyen elválasztható az újrahasznosítási folyamban, így a flakon teljes mértékben újrahasznosítható (ha van újrahasznosítási folyam)"

Egyéb termékek

Ismerje meg a többi Silan öblítőt is, amelyek puhává és illatossá varázsolják a ruháit!

 • Friss illatok

  Élvezze az új Silan frissen mosott ruhák illatélményét akár 24 órán keresztül és 7 napon át.

 • Fresh Control

  Élvezze az intenzív frissességet egész nap a szagsemlegesítő technológiával rendelkező Silan öblítőnek köszönhetően.

 • Aromatherapy

  Intenzív hosszan tartó illatok értékes illóolajokkal a test és a lélek inspirálásához.

 • Naturals

  Tiszta természetes puhaság fenntartható forrásokból és 99%-ban természetes eredetű összetevőkből. 100%-ban vegán.

 • Suprême

  Élvezze a luxus illatot és a hosszan tartó puhaságot. A Silan Suprême viselhető luxussá varázsolja ruháit.