Skip to Content

Felelősségünk

Nem nehéz fenntarthatóbb módon mosni és tisztítani. Megmutatjuk, hogyan kell csinálni.

A.I.S.E. Karta a fenntartható tisztításért

A Henkel úttörő szerepet játszik a környezetbarát mosószerek fejlesztésében, és elsőként írta alá az „A.I.S.E. Karta a fenntartható tisztításért” elnevezésű kezdeményezést 2005-ben. Az Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products (Szappanok, Mosószerek és Háztartási Szerek Gyártóinak Nemzetközi Szövetsége) kezdeményezéshez csatlakozó vállalatok kötelezettséget vállalnak arra, hogy folyamatosan fejlesztik folyamataikat, és évente jelentést készítenek az elért gazdasági, környezeti és társadalmi fejlődésről meghatározott kulcsadatok alapján.

Bőrtípus összeférhetőség dermatológiailag jóváhagyva

Nem tartalmaz: Tartósítószereket

Természetes összetevők: Illóolajok minden illatanyagban

Természetes összetevő: Copaiba olaj (Relaxáló olaj a Silan Aromaterápiás termékcsaládban)

A legújabb tanulmányok megerősítik, hogy a Silan öblítő kisimítja a textíliák felületét, ami döntő előnyt jelent az érzékeny bőr számára, mivel a gyengéd textíliák lényegesen kevesebb bőrirritációt okoznak.

Sok esetben a bőr állapota javítható az öblítő kombinálásával. Érzékeny bőr esetén a Silan Skin Sensitive használata ajánlott, mivel ez a termék különösen bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

Takarítson meg energiát a Silan segítségével

Ha az utolsó öblítési ciklusban Silan öblítőt használ, a ruhanemű több vizet ad le a centrifugálás-szárítás során. A textíliák kevesebb vízmaradványt tartalmaznak. Ennek eredményeként a szárítógépben szükséges idő jelentősen csökkenthető, ami egyben energia-megtakarítás is. A Silan használata megkönnyíti a vasalást, mivel a lágyított ruhák száradás után simábbak. A vasaláshoz szükséges idő jelentősen csökkenthető, ami egyben energia-megtakarítás is. A Silan használata tehát hozzájárul az energiatakarékossághoz.

  • Legyen része a mozgalomnak

    A mosószereknél felhasznált energia és a CO2-lábnyom közel 80%-a a használati fázis alatt keletkezik, azaz a tényleges otthoni mosási folyamat során.

  • Szállítás és logisztika a Henkelnél

    A légkörben lévő CO2 erőteljes növekedése a bolygó felmelegedését okozza, és ez a klímaváltozás fő oka.

  • A fenntarthatóság a kulcs

    Nagy gondot fordítunk arra, hogy csomagolásunk funkcionális és újrahasznosítható legyen. Sok flanokunk a címke eltávolítása nélkül is újrahasznosítható.