Skip to Content

Gyártási út

A Silan folyamatosan dolgozik teljes értékláca mentén, hogy javítsa ökológiai lábnyomát, hatékonyan hozzájárulva a Henkel fenntarthatósági stratégiájához.

A légkörben lévő CO2 erőteljes növekedése a bolygó felmelegedéséhez vezet, és ez a globális éghajlatváltozás fő oka. Hacsak nem módosulnak az életmód és a gazdasági stratégiák világszerte, a globális átlaghőmérséklet jelentősen emelkedhet az évszázad végére - súlyos következményekkel.

Fenntarthatósági stratégiánk

A Silan folyamatosan dolgozik teljes értéklánca mentén, hogy javítsa ökológiai lábnyomát, hatékonyan hozzájárulva a Henkel fenntarthatósági stratégiájához.

Vállalati szinten a Henkel az erőforrások hatékony felhasználására, a globális működés energiafogyasztásának csökkentésére és az üvegházhatású gázok kibocsátásának korlátozására összpontosít. Ezenkívül a Henkel kötelezettséget vállalt arra, hogy 2040-re klímapozitív vállalattá válik. Részletes információk a Henkel klímavédelmi stratégiájáról és céljairól itt találhatók:

https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive

  • Küldetésünk

    Teljes mértékben támogatjuk az Egyesült Nemzetek klímaváltozásról szóló párizsi egyezményében foglalt kötelezettségvállalást. Ezért szeretnénk 2040-re klímapozitívvá válni, és aktívan és elkötelezetten hozzá kell járulnunk az éghajlatvédelemhez.

  • Legyen része a mozgalomnak

    A mosószereknél felhasznált energia és a CO2-lábnyom közel 80%-a a használati fázis alatt keletkezik, azaz a tényleges otthoni mosási folyamat során.

  • Mi van benne?

    A Silan fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy Önnek és családjának a legjobb, legmodernebb technológiát nyújtsa a puha ruhákhoz, hosszan tartó illattal.