Skip to Content

Történetünk

1960: Nincs többé száraz, kemény ruha!

Ezzel a szlogennel jelent meg a piacon a sikeres Silan márka. A durva és kemény anyagok mosás után száraz és merev ruhákat eredményeztek  a Silan azonban megoldotta a problémát a márkára jellemző puhaság élményét kínálva a vásárlóknak.

1970: Illatos és puha ruhák

Gyorsan elterjedt, hogy a Silan hihetetlenül puhává varázsolja a mosott ruhákat. De a Silan ennél többet nyújtott. A „világ legcsodálatosabb illatai” révén, a ruhák ápolása mellett kellemes illatot is kölcsönzött azoknak.

1980: Virágillatú frissesség

Elérkezett az innovációk kora. Megjelent a szárítógépben használatos illatkendő, valamint új illatvariációk lettek elérhetők. A gyors fejlődést a Silan arculatának teljes átalakulása is jelezte.

1990: Kellemes élmény

A Silan márka végérvényesen elnyerte „a család öblítője” címet azzal, hogy az egész családnak kellemes élményt nyújt a puha és illatos ruháknak köszönhetően. A termékkínálatot új, egyedülálló illatokkal gazdagították.

2000: Az érzékek kényeztetése

A 2000-es években a háziasszonyok a hagyományos Silan öblítőkön túl az izgalmas illatokat kínáló Silan Aromaterápia változatokat is kipróbálhatták, melyeket az illóolajok mellett a vezető parfümkészítők által összeállított, kifinomult Silan illatok alkotják.

2009: Érzelmek kiváltása

Innovatív megoldás az öblítők terén – a Silan kristályok. Parfümkészítők által összeállított, csodás illatok, amelyek bearanyozzák a hétköznapokat. Az összetevőik révén hosszan tartó és érzéki illatok érzelmeket váltanak ki és kellemes emlékeket idéznek fel.

2013: Személyes élmény

Élvezze a Silan öblítők által nyújtott, hosszan tartó illatot és a hihetetlenül puha ruhák kellemes érzését! Kényeztesse magát a Silan Aromaterápia termékek érzéki illataival, élvezze az üde illatú termékek hosszan tartó frissességét és a szárított ruhák frissességét!

Ma: Illatok világa

A Silan "egy kis extra nekem és a ruháimnak". Hagyja,h ogy elröpítjük az illatok csodálatos világába a Silan öblítővel. Élvezze a különösen hosszantartó frissességet, amely a nap 24 órájában tart!

Kapcsolódó cikkek
  • Legújabb újdonságaink

    Fedezze fel a Silan termékek sokszínűségét: friss és luxus illatok, aromaterápia és még sok más.

  • Tippek és cikkek

    Próbálja ki a Silan lenyűgöző tippjeit és trükkjeit a ruhák és az otthona számára.

  • Átláthatóság

    A nyersanyagoktól a csomagolásig - nagyon komolyan vesszük a fenntarthatóságot.