Skip to Content

Tegye illatossá a mosást öblítő segítségével

tegye-illatossa-a-mosast-oblito-segitsegevel
 • Aromatherapy

  Intenzív hosszan tartó illatok értékes illóolajokkal a test és a lélek inspirálásához.

Semmi sem jobb (és illatosabb), mint a frissen mosott ruhák – ha végzett az ember. És a folyamat? Csöppet más… Tudja meg, hogyan szabadulhat meg a kellemetlen szagoktól és miként lehet a mosás illatos öblítővel, továbbá ismerje meg a Silan illatait és parfümjeit, valamint ezek legjobb alkalmazását.

Hogyan szabaduljon meg a mosógép szagától

A mosógép az a  hely, ahol a mosatlan megtisztul és illatos lesz, ezért egy kellemetlen szagú dob roppant taszító érzést kelt. Ahhoz, hogy megtudja, hogyan szabaduljon meg a mosógép szagától, először ismernie kell, mi okozza a szagot.

Ha egy furcsa vagy penészes szagot érez, amikor kinyitja az oldalt nyitható mosógép ajtaját, az első megoldás az ajtó folyamatos nyitva tartása, amikor a gépet nem használja. Mindig marad egy kis nedvesség a gépben a mosást követően és a gumis zár bent tartja ezt, ha a munka végeztével rögtön becsukja az ajtaját. A gép szellőztetése a mosások között is megoldhatja a szag okozata problémát. Amennyiben nem, közelebbről meg kell tekintenie a mosógép belsejét, ahol a nedvesség bent ragadhat. Tisztítsa meg a gumis zárat és a környezetét. A mosógép modelljétől függően előfordulhat, hogy eltávolíthatja, így egyszerűbb a tisztítás. Valószínűleg talál egy kis aprót, félig szétolvadt zsebkendőket, fél pár zoknit és egyéb kincseket, amelyek a mosás során kikeveredhettek a zsebekből. Rövid időn belül minden, ami megtart egy kis nedvességet, elkezd bűzleni, ezért az ilyen tárgyak eltávolítása tovább növeli az esélyét a szag megszüntetésének.

Ha a szag a mosószeres fiókból terjeng, a legtöbb esetben ez eltávolítható egy egyszerű tisztítás által. Ellenőrizze a használati útmutatót az eltávolítással kapcsolatban.

Végül, a szagoktól függetlenül jó ötlet egy forró ciklussal rendszeresen megszabadulni a baktériumoktól. Állítsa be a legmagasabb hőmérsékletet és mosson ki néhány törölközőt, felmosófejet és makacs foltos konyharuhát havonta egyszer. Egy másik lehetőség egy üres forró mosás ecettel vagy mosógéptisztító szerrel.

Hogyan távolítható el a ruhák szaga

Összehajtogatott ruhákat cipelő nő

Az illatos ruhák elérése két lépésből áll. Az első lépés a szagoktól való megszabadulás, a második a kellemes illat előidézése. Ha a személyi higiéniával szeretnék párhuzamot vonni, ez olyan, mintha szappannal megfürdenénk, majd dezodort és parfümöt használnánk. A mosószer megtisztítja a ruhákat és egy kis illatot ad. Az öblítő lágyít és növeli az illat erősségét. Emellett a mosóparfüm megbolondítja egy kis luxusillattal. Az igazán friss illathoz használjon mosószert és öblítőt is.

Hogyan található meg a legjobb illatú öblítő

Ki kell emelni, hogy a „legjobb illatú öblítő” egy elég szubjektív dolog. Előfordulhat, hogy a visszafogott illatokat kedveli, esetleg az egyszerű és természetes illatok vonzzák, netán a hivalkodó luxusparfümök. Bármit is kíván az orra, a Silan választékában biztosan megtalálja az igazit.

A Silan legjobb illatú öblítői
 1. Friss illatú öblítő
  A friss illatok klasszikus választéka elhozza a tavaszi reggel, a vad rózsák vagy a virágzó mandulafák természetes érzetét. Az illat közel 100 napig a ruhásszekrényben marad, ne habozzon, ha a lehető leghosszabban tartó frissességre vágyik.
 2. Aromaterápiás öblítő
  Vigye a mosatlant egy wellness-hétvégére. A szantálfa, az orchidea, a pacsuliolaj és a gardénia azonnal illatozó fürdővé változtatja otthonát. Lehet, hogy korlátozhatja az aromaterápiás illatosított öblítők használatát az otthoni textíliákra és kényelmes szabadidőruhákra, hogy megőrizze a kényeztető érzést. Vagy magával vinné a lenyűgöző illatokat, bárhova is megy? 
 3. Francia parfümös öblítő
  A Silan Suprême termékcsalád luxusélményt kínál, jellegzetes illatokkal, egyenesen Párizsból. Parfümőrök hozzák létre a jellegzetes formulákat a francia divatfővárosban trendi fogyasztói igényeinek szem előtt tartásával. Ha egy lenyűgöző parfümös öblítőt keres, amely a ruházatához hasonlóan az illattal is megragadja mások figyelmét, csak válassza ki a kedvencét és irány a kifutó.
 4. Kímélő öblítő
  Természetesen egy minimális illattal rendelkező öblítőt is használhat. A Silan érzékeny bőrhöz kialakított terméke színezék- és tartósítószer-mentes, valamint visszafogott illattal rendelkezik.
Az öblítő használata légfrissítőként
Egy virágot tartalmazó szappanbuborék

Ha beleszeretett a parfümös öblítőjének az illatába, átalakíthatja légfrissítővé. Hozzon létre egy saját készítésű illatkosarat úgy, hogy szárított virágszirmokat, gyümölcsöket, tobozokat vagy faforgácsot permetez az Ön által választott hígított illatosított öblítővel. Lógasson le egy illatosított szövetdarabot a fürdő mennyezetéről vagy öntsön öblítőt egy szép üvegpalackba és koronázza meg néhány áteresztő pálcikával.

Kapcsolódó cikkek
 • Az öblítő használata a puhaság eléréséhez

  A profi mosás puha és lágy érzetére, szép és ápolt megjelenésre, valamint finom illatára vágyik? Az öblítő használatának megismerése már fél siker! Fedezze fel, hogyan emelheti magasabb szintre a mosást és el sem tudja majd képzelni életet a frissen mosott anyagok nélkül.

 • 9 ok az öblítő használatára a mosás során

  Az öblítőnek köszönhetően a frissen mosott ruha érintése olyan, mint egy lágy és pihés barátot ölelne át. Emellett hetekre friss és pazar illattal látja el ruháit. Ez két jó ok az öblítő használatára a mosás során. Kattintson ide, hogy megismerje a maradék hetet.

 • 3 gyakori öblítő probléma megoldása

  Azonnal kiereszti a mosógép az öblítőt? Vagy nem kerül kieresztésre egyáltalán? Talán eldugult a fiók? Szerencsére a legtöbb mosógépes probléma könnyen megoldható, hála az egyszerű útmutatónknak.