Skip to Content
Pleasure

Pleasure

Élvezze a luxus örömét - most viselhető módon. Elbűvöli majd a szantálfa és a tonka illata, valamint a rózsaszirmok és a zamatos körte élénkítő frissessége. 

Termékelőnyök

A Silan Suprême illatait nemzetközi parfümőrök készítették. Az illatjegyek finom választékát 4 parfüm ihlette, melyeket francia parfümőrök alkottak az intenzív illatélményért és a hosszan tartó frissességért.

A dúsított krémes formula gyengéd a szálakhoz, biztosítva ruhái és egyéb szövetei számára a megfelelő gondoskodást és az ellenállhatatlan puhaságot mosás után.

Mindig kövesse a termék címkéjén található utasításokat. A Silan öblítők adagolása nagyon egyszerű. Használja a flakon kupakját a megfelelő mennyiség kiméréséhez. Ne higítsa a Silan öblítőket használat előtt. Töltse az öblítőt közvetlenül a flakonból a kupakba, utána pedig a mosógép öblítőnek fenntartott rekeszébe.

 • 4-5 kg ruha esetén:
  25 ml - puhaság és illat,
  35 ml - Extra puhaság és illat.
 • 5,5 kg ruha felett:
  55 ml - Extra puhaság és illat.

A nagy hagyományokkal rendelkező Henkel elkötelezett amellett, hogy csak olyan termékeket kínáljon, amelyek biztonságosságát alaposan tesztelték, és amelyek kompatibilisek az emberi egészséggel és a környezettel. Silan termékeinkhez csak olyan összetevőket használunk, amelyek megfelelnek az EU összes vonatkozó jogi szabályozásának, és amelyeket alaposan teszteltünk az egészséggel való összeegyeztethetőség szempontjából. 

Itt találja termékeink részletes összetevőleírását.

Merüljön el az átláthatóság részlegünkben, ahol további részleteket talál kötelezettségvállalásainkról.

Egyéb termékek

Ismerje meg a többi Silan öblítőt is, amelyek puhává és illatossá varázsolják a ruháit!

 • Romance

  Varázsolja ruháit viselhető romantikus luxussá. Élvezze az új Silan Suprême Romance-t. Merüljön el a friss gyümölcsök, a fényűző csokor rózsa és fehér virágok illatában.

 • Glamour

  Öltöztesse magát színtiszta ragyogásba. Mostantól nem csak láthatja a ragyogást, de érezheti és meg is érintheti: az új Silan Suprême Glamour-ral. Élvezze a fás pézsma nemes illatát, érzéki, gyümölcsös aromával.

 • Elégance

  Varázsolja ruháit viselhető luxussá - elegáns módon. A csábításnak új neve van: Silan Suprême Elégance. A gyümölcsös és gyengéd virágos illatjegyek, valamint az ellenállhatatlan, exkluzív parfümök keverékének érzéki egyesülése.