Silan Silan Suprême

A Silan folyamatosan dolgozik teljes értékláca mentén, hogy javítsa ökológiai lábnyomát, hatékonyan hozzájárulva a Henkel fenntarthatósági stratégiájához.

A légkörben lévő CO2 erőteljes növekedése a bolygó felmelegedéséhez vezet, és ez a globális éghajlatváltozás fő oka. Hacsak nem módosulnak az életmód és a gazdasági stratégiák világszerte, a globális átlaghőmérséklet jelentősen emelkedhet az évszázad végére - súlyos következményekkel.

Fenntarthatósági stratégiánk

A Silan folyamatosan dolgozik teljes értéklánca mentén, hogy javítsa ökológiai lábnyomát, hatékonyan hozzájárulva a Henkel fenntarthatósági stratégiájához.

Vállalati szinten a Henkel az erőforrások hatékony felhasználására, a globális működés energiafogyasztásának csökkentésére és az üvegházhatású gázok kibocsátásának korlátozására összpontosít.  Ezenkívül a Henkel kötelezettséget vállalt arra, hogy 2040-re klímapozitív vállalattá válik. Részletes információk a Henkel klímavédelmi stratégiájáról és céljairól itt találhatók:

https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive

 • Felelősségünk
  Küldetésünk
  Teljes mértékben támogatjuk az Egyesült Nemzetek klímaváltozásról szóló párizsi egyezményében foglalt kötelezettségvállalást. Ezért szeretnénk 2040-re klímapozitívvá válni, és aktívan és elkötelezetten hozzá kell járulnunk az éghajlatvédelemhez.
 • Az Ön hozzájárulása
  Legyen része a mozgalomnak
  A mosószerek felhasznált energiájának és CO2-lábnyomának közel 80%-át a használati fázis, azaz a tényleges otthoni mosási folyamat okozza.
 • Összetevők
  Mi van benne?
  A Silan fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy Önnek és családjának a legjobb, legmodernebb technológiát nyújtsa a puha ruhákhoz, hosszan tartó illattal.