Skip to Content

Illatanyagok

Az illatok illatanyag-összetevők keverékéből állnak, amelyeket arra használnak, hogy kellemes illatot kölcsönözzenek a terméknek és a ruhaneműknek.

Mire használják őket?

A kellemes és tartós illatok létrehozásához használt több ezer különböző illatanyag-összetevő közül néhányat gyakrabban összefüggésbe hoznak az allergiával, mint másokat, ezért a kozmetikai termékek, valamint a mosó- és tisztítószerek csomagolásán feltüntetik őket. Ezért ezek a Silan címkéken is egyértelműen fel vannak tüntetve. Ez lehetővé teszi az allergiás emberek számára, hogy vásárláskor elkerüljék az adott anyagot tartalmazó termékeket.

Hogyan használjuk az illatanyagokat?

Az általunk használt illatanyag összetevők eltérő párolgási jellemzőkkel rendelkeznek, biztosítva az illatanyagok késleltetett felszabadulását - a ruhanemű hosszan tartó illata érdekében. Ráadásul egyes speciálisan kialakított illatanyagok a kellemetlen rossz szagok ellen is küzdenek, ami különösen fontos a sportruházat esetében. Sensitive termékeink nem tartalmaznak olyan illatanyagokat, amelyeket fel kell tüntetni a címkén.

  • Küldetésünk

    Teljes mértékben támogatjuk az Egyesült Nemzetek klímaváltozásról szóló párizsi egyezményében foglalt kötelezettségvállalást. Ezért szeretnénk 2040-re klímapozitívvá válni, és aktívan és elkötelezetten hozzá kell járulnunk az éghajlatvédelemhez.

  • Legyen része a mozgalomnak

    A mosószereknél felhasznált energia és a CO2-lábnyom közel 80%-a a használati fázis alatt keletkezik, azaz a tényleges otthoni mosási folyamat során.

  • Szállítás és logisztika a Henkelnél

    A légkörben lévő CO2 erőteljes növekedése a bolygó felmelegedését okozza, és ez a klímaváltozás fő oka.