Silan Silan Suprême

Tegye illatossá a mosást öblítő segítségével

Semmi sem jobb (és illatosabb), mint a frissen mosott ruhák – ha végzett az ember. És a folyamat? Csöppet más… Tudja meg, hogyan szabadulhat meg a kellemetlen szagoktól és miként lehet a mosás illatos öblítővel, továbbá ismerje meg a Silan illatait és parfümjeit, valamint ezek legjobb alkalmazását.

Hogyan szabaduljon meg a mosógép szagától

A mosógép az a  hely, ahol a mosatlan megtisztul és illatos lesz, ezért egy kellemetlen szagú dob roppant taszító érzést kelt. Ahhoz, hogy megtudja, hogyan szabaduljon meg a mosógép szagától, először ismernie kell, mi okozza a szagot.

Ha egy furcsa vagy penészes szagot érez, amikor kinyitja az oldalt nyitható mosógép ajtaját, az első megoldás az ajtó folyamatos nyitva tartása, amikor a gépet nem használja. Mindig marad egy kis nedvesség a gépben a mosást követően és a gumis zár bent tartja ezt, ha a munka végeztével rögtön becsukja az ajtaját. A gép szellőztetése a mosások között is megoldhatja a szag okozata problémát. Amennyiben nem, közelebbről meg kell tekintenie a mosógép belsejét, ahol a nedvesség bent ragadhat. Tisztítsa meg a gumis zárat és a környezetét. A mosógép modelljétől függően előfordulhat, hogy eltávolíthatja, így egyszerűbb a tisztítás. Valószínűleg talál egy kis aprót, félig szétolvadt zsebkendőket, fél pár zoknit és egyéb kincseket, amelyek a mosás során kikeveredhettek a zsebekből. Rövid időn belül minden, ami megtart egy kis nedvességet, elkezd bűzleni, ezért az ilyen tárgyak eltávolítása tovább növeli az esélyét a szag megszüntetésének.

Ha a szag a mosószeres fiókból terjeng, a legtöbb esetben ez eltávolítható egy egyszerű tisztítás által. Ellenőrizze a használati útmutatót az eltávolítással kapcsolatban.

Végül, a szagoktól függetlenül jó ötlet egy forró ciklussal rendszeresen megszabadulni a baktériumoktól. Állítsa be a legmagasabb hőmérsékletet és mosson ki néhány törölközőt, felmosófejet és makacs foltos konyharuhát havonta egyszer. Egy másik lehetőség egy üres forró mosás ecettel vagy mosógéptisztító szerrel.

Hogyan távolítható el a ruhák szaga

Összehajtogatott ruhákat cipelő nő

Az illatos ruhák elérése két lépésből áll. Az első lépés a szagoktól való megszabadulás, a második a kellemes illat előidézése. Ha a személyi higiéniával szeretnék párhuzamot vonni, ez olyan, mintha szappannal megfürdenénk, majd dezodort és parfümöt használnánk. A mosószer megtisztítja a ruhákat és egy kis illatot ad. Az öblítő lágyít és növeli az illat erősségét. Emellett a mosóparfüm megbolondítja egy kis luxusillattal. Az igazán friss illathoz használjon mosószert és öblítőt is.

Hogyan található meg a legjobb illatú öblítő

Ki kell emelni, hogy a „legjobb illatú öblítő” egy elég szubjektív dolog. Előfordulhat, hogy a visszafogott illatokat kedveli, esetleg az egyszerű és természetes illatok vonzzák, netán a hivalkodó luxusparfümök. Bármit is kíván az orra, a Silan választékában biztosan megtalálja az igazit.

A Silan legjobb illatú öblítői

 1. Friss illatú öblítő
  A friss illatok klasszikus választéka elhozza a tavaszi reggel, a vad rózsák vagy a virágzó mandulafák természetes érzetét. Az illat közel 100 napig a ruhásszekrényben marad, ne habozzon, ha a lehető leghosszabban tartó frissességre vágyik.
 2. Aromaterápiás öblítő
  Vigye a mosatlant egy wellness-hétvégére. A szantálfa, az orchidea, a pacsuliolaj és a gardénia azonnal illatozó fürdővé változtatja otthonát. Lehet, hogy korlátozhatja az aromaterápiás illatosított öblítők használatát az otthoni textíliákra és kényelmes szabadidőruhákra, hogy megőrizze a kényeztető érzést. Vagy magával vinné a lenyűgöző illatokat, bárhova is megy? Bárhogy is dönt, a hosszan tartó illatok akár 100 napig is (a ruhák szekrényben való tárolása esetén) elkísérhetik.
 3. Francia parfümös öblítő
  A Silan Suprême termékcsalád luxusélményt kínál, jellegzetes illatokkal, egyenesen Párizsból. Parfümőrök hozzák létre a jellegzetes formulákat a francia divatfővárosban trendi fogyasztói igényeinek szem előtt tartásával. Ha egy lenyűgöző parfümös öblítőt keres, amely a ruházatához hasonlóan az illattal is megragadja mások figyelmét, csak válassza ki a kedvencét és irány a kifutó.
 4. Extra hosszantartó mosóparfüm
  Amennyiben a parfümös öblítő nem elég Önnek, használjon egy kis mosóparfümöt a kimagaslóan intenzív illat elérése érdekében. A Suprême Perfume Pearls terméket hozzáadhatja a kedvenc öblítőjéhez, hogy az illat akár 20 hétig is tartós maradjon (ruhászekrényben tárolva).
 5. Kímélő öblítő
  Természetesen egy minimális illattal rendelkező öblítőt is használhat. A Silan érzékeny bőrhöz kialakított terméke színezék- és tartósítószer-mentes, valamint visszafogott illattal rendelkezik.

Az öblítő használata légfrissítőként

Egy virágot tartalmazó szappanbuborék

Ha beleszeretett a parfümös öblítőjének az illatába, átalakíthatja légfrissítővé. Hozzon létre egy saját készítésű illatkosarat úgy, hogy szárított virágszirmokat, gyümölcsöket, tobozokat vagy faforgácsot permetez az Ön által választott hígított illatosított öblítővel. Lógasson le egy illatosított szövetdarabot a fürdő mennyezetéről vagy öntsön öblítőt egy szép üvegpalackba és koronázza meg néhány áteresztő pálcikával.

HŰHA, micsoda illatok! Dobja fel mosási szokásait egy friss illattal, hála a legjobb öblítőillatokat összegyűjtő útmutatónak. 🌺🌹🌼🌸