Silan Silan Suprême

Minden anyag esetében használhatok öblítőt?

Mindenhol találkozhatunk az öblítővel kapcsolatos mendemondákkal. De mi az igazság? Használhat öblítőt törölközők esetében? Jó hatással van az öblítő a farmerekre? Kötelező az ágyneműk mosásakor? És gyapjú esetében? És sportruházat mosásakor? El kell árulnunk valamit: egyik kérdésre sincs biztos válasz. Ismerje meg ennek okait:

Használhat öblítőt törölközők esetében?

Puha takarókupac egy szennyeskosárban

Az ember azt gondolná, hogy a válaszok egyszerűek. Az öblítő öblít. A törölközőket ki kell öblíteni. Így lágyabbak és puhábbak lesznek, ami jó, nem? Itt az első tévedés. Az öblítők minden szálat körülvesznek a védelem végett, így csökkentik a nedvszívó képességet. A törölközők, amelyek nem szívják fel a nedvességet, nem túl hasznosak. De ne aggódjon, nem kell választani a hasznosság és a kényelem között. A legjobb eredmény érdekében minden második mosáskor használjon illóolajjal gazdagított öblítőt, mint például a Silan Aromatherapy+.

Jó hatással van az öblítő a farmerekre?

Egy farmernadrágokat cipelő nő

Egy dolog biztos: az öblítő nem árt a farmereknek. Azt, hogy jó hatással van-e ezekre, az az Ön személyes preferenciáin múlik. Vannak olyanok, akik szerint a farmeranyagot soha nem lenne szabad mosni. Ha nincs mosás, nincs öblítő sem. Mivel a kosz és izzadtság világában élünk, nem árt idönként felfrissíteni. A leggyengédebb eredmények érdekében hideg ciklust használjon. Ha a puha farmereket szereti, egy kímélő ciklust ajánlunk egy olyan lágy öblítővel, mint a Silan Freshness termékcsalád tagjai, amelynek köszönhetően remek lesz a kinézet, az érzet és az illat is.

Kötelező az öblítő ágyneműk mosásakor?

Annak ellenére, hogy nincs kellemesebb érzés annál, mint amikor egy puha és illatos ágyba vetjük magunkat, ez is ködös terület az öblítő szempontjából. Egyrészről, egy olyan prémium termék, mint a Suprême öblítő, mennyeivé teszi az ágyneműt, hála a lágyító formulának és a tartós francia illatoknak. Másrészről, mivel a kondicionáló részecskék minden szálat kezelnek, az öblítő csökkentheti a nedvszívó és áteresztő képességet. Így a legjobb élmény eléréséhez időnként félre kell tenni az öblítőt az ágynemű mosásakor.

Biztonságos az öblítő használata gyapjú esetében?

A gyapjú egy szeszélyes anyag. Nem bírja a hőt és a terhelést, nem beszélve arról, hogy a nem megfelelő bánásmód hatására az idő múlásával durvává és elnyűtté válik. Így nem okoz meglepetést, hogy az anyag nagyon kényes, ha öblítőről van szó. Nem megfelelő minőségű termék használata esetén viselnie kell a következményeket, amelyek közül a szöszölődés a leggyakoribb. A gyapjúból készült ruhákhoz megfelelő termék kiválasztása során olyan prémium öblítőt keressen, mint a Silan Suprême. A sokmillió lágyító részecske minden szálat kezel, így puhítva és tehermentesítve a teljes felületet, nem beszélve arról, hogy segítenek a gyapjúból készült ruhadarabok természetes rugalmasságának és frissességének megőrzésében.

Használható öblítő a sportruházatok esetében?

Összehajtogatott sportruházat

Vér, verejték és könnyek – ezekkel azonosítjuk a sportruházatot, de mi a helyzet az öblítővel? Csatlakozhat a többiekhez? Sajnos nem. Legalábbis nem a hagyományos értelemben. A sport- és funkcionális ruházat a jó légáteresztő tulajdonságra támaszkodik, a hagyományos öblítők viszont minden szálat körülvesznek és elzárhatják a szövetmembránokat. Ha fel szeretné frissíteni az edzőruházatot a teljesítmény csökkentése nélkül, a legjobb egy olyan termék használata, mint a Silan Perfume Pearls, amely intenzív illatot kölcsönöz a lágyító részecskék jelenléte nélkül. Helyezzen fél kupakkal (18 g) a dobba a mosás előtt és kész is van.

Mindenhol találkozhatunk az öblítővel kapcsolatos mendemondákkal. De mi az igazság? Használhat öblítőt törölközők esetében? Kötelező az öblítő ágyneműk mosásakor? Biztonságos farmerek, gyapjú és sportruházat esetében? Olvasson tovább, hogy megtudja…