Silan Silan Suprême

Öblítő használata a puha és illatos eredmények eléréséhez

Mi lehet jobb a puhaságnál és lágy érzetnél, a szép és ápolt megjelenésnél, vagy akár finom illatánál, amit egy friss mosás nyújthat? Ha egy szállodában töltött éjszaka vagy egy kimondottan házias barátnál történő találkozás felkelti a mosási szokások iránti érdeklődését, eljött az ideje megnézni, mire is képes egy öblítő. Tudja meg részletes útmutatónk segítségével, hogyan használható az öblítő a tökéletes eredmények eléréséhez.

1. Találja meg az öblítőt, amely megfelel igényeinek

Egy nő élvezi, ahogy a frissen mosott ágynemű szárad a szélben

Az igényeinek megfelelő öblítő megtalálása már fél siker – ez lehet roppant egyszerű vagy hihetetlenül nehéz a döntéshozási folyamatától függően. A következő három alapvető kritérium segíteni fog meghozni a döntést. Van, akinek a legfontosabb jellemző az illat. Ha megtalálja az illatot, amely leveszi a lábáról, nyert ügye van. A Silan kínálatában minden illattípus megtalálható, a friss, virágos és érzékeny illatoktól az intenzív aromaterápiás aromákon át a luxust idéző francia illatokig. Talán csak egy szippantásra van szükség, és megtalálja kedvencét. A második fontos szempont a lehetséges érzékenységi problémák figyelembe vétele. Ha olyan ruhát vagy textíliát mos, amelyet kisgyermekek vagy érzékeny bőrű személyek használnak, válassza a Silan Sensitive terméket, amely színezékektől és tartósítószerektől mentes.

2. Az öblítő használata

Ha még sosem használt ilyen terméket, érdemes feltenni a kérdést: mire jó az öblítő? Természetesen a válasz attól függ, hogy mire használja. Már részleteztük a termék működését, röviden: az öblítésre a mosási ciklus végén kerül sor, amikor is a textilöblítő semlegesíti a mosószer okozta feltöltődést és így puhává teszi a textíliát.

3. Az öblítő kimérése

Öblítők méréséhez használt kupakok és tárolók törölközők mellett

A folyékony termékek olyan flakonban kaphatók, amelyek kupakja mérőeszközként használható. A mennyiség függ a szennyes méretétől, a kívánt puhaságtól és az illat intenzitásától. Több öblítő használatával puhább és illatosabb eredményeket érhet el. Abban az esetben, ha a megszokott mennyiségnél szeretne maradni, használjon tetszőleges mértékben Silan Suprême Perfume Pearls mosóparfümöt (közvetlenül a gépbe adagolandó) egy parfümösebb végeredményért.

4. Hova kell az öblítőt önteni?

Töltse a kiválasztott terméket az adagoló kupakjába a megfelelő mennyiség kiméréséhez, és öntse a mosógépbe. Az elölről tölthető gépek egy kihúzható öblítőfiókkal rendelkeznek, amelyet egy virág alakú öblítőszimbólum jelöl. Ez általában a fiók előzetes és fő mosási részei között, vagy ezektől jobbra található. A felső töltésű mosógépek a általában egy kis rekesszel rendelkeznek a középső oszlopban. Mérje ki az öblítőt a kupakba és töltse a megfelelő helyre. Az összes Silan öblítő flakonjának hátulján megtalálható az ajánlott felhasználási mennyiség. Olvassa el a mosógép használati útmutatóját az első öblítőhasználat előtt, amennyiben a modell eltér a fent bemutatott szabványos gépektől.

Ennyi!

Amint látható, az öblítő használata egyszerű és egyértelmű. Ellenőrizze a mosógép használati útmutatóját és olvassa el a Silan öblítő utasításait az első használat előtt – újra és újra bele fog szeretni a frissen mosott ruhák illatába.

Az élet sokkal jobb olyan ruhákban, amelyek csodálatos érzetet nyújtanak és illatoznak! Az öblítő használati útmutatónk a segítségére lesz, akkor is, ha még sosem csinált ilyet.